Centrul Claremont Sixth Form din UK

Forma simplă a clădirii este animată prin diversele aplicații și tratamente de lemn placat. Cheresteaua ajută la încadrarea clădirii în împrejurimile sale rurale, în timp ce culorile contrastante ale petelor adăuga un accent pe fațada frontală și a coronamentului. Sistemele de iluminat încastrate în scafa din lemn a coronamentului se intensifică în jurul ușii de la intrare și se aprind în zona acoperită. Din prima abordare, se oferă o primă impresie de durată si ghidează vizitatorul spre intrare. Curba perfectă nu este un o simplă întâmplare; structura curbată a fost tăiată cu un laser pentru a asigura perfect detaliile posibile ale coronamentului.

Luminile de de acoperiș au fost utilizate în spațiile principale din clădire, inclusiv cele două camere de predare mari. Luminatoare permit până la 40% mai multă lumină decât ferestrele, care inundă cu lumină naturală spațiile înalte. Culoarea este utilizată în mod selectiv în întreaga clădire pentru a crea spații individuale într-un mod îndrăzneț și modern. Camera comună este o cameră unică în clădire, situată chiar în față, este pur și simplu un spațiu pentru socializare, nu pentru activitatea de zi cu zi! Ferestrele mari au glafuri adânci, perfecte pentru relaxare și socializare, iar senzația informală a spațiului este mai mult ca un den decât o cameră de școală.

Sala de ședință oferă un mediu profesional pentru prezentări, întâlniri și lucru în echipă. Cele două camere de predare mari sunt deschise la acoperiș, permițând lumină naturală și o calitate îmbunătățită a aerului.

Camera de studiu ocupă întregul ultimul locaș al clădirii, și este singurul loc în care întregul acoperiș curbat poate fi observat. Partea de dedesubt a acoperișului este un finisaj acustic în întreaga clădire, reducând reverberații de zgomot pentru a menține spațiile mari de liniște și de a face mai ușor pentru a auzi ceea ce se spune într-un curs. Camera de studiu este o cameră de lucru; o cameră liniștită în cazul în care elevii se pot concentra.

Design-ul cladirii are o forma simplă dreptunghiulară cu spatii artizanale nonconformiste, confortabile, pentru socializare, liniștite și confort de o calitată excepțională pentru următoarea generație.

Client: școală Claremont

Constructor: Directline Structures Ltd

Înapoi