Astron solution

Fereastră atractivă pentru soluțiile Astron

Pentru noua sa locație, Builder BECI Ingenierie a decis să se stabilească în Vailhauquès Ecoparc, o nouă zonă urbană care se bazează pe dezvoltare sustenabilă, lângă Montpellier (Franța).

Clădirea de 585 mp este un showroom al diferitelor soluții tehnice și arhitecturale propuse de ASTRON.

Cererea a fost pentru o structură din oțel funcțională, care are un design atractiv, un spațiu interior generos și care duce diferitele activități planificate la bun sfârșit.

Un atelier de 211 mp cu o singură pantă și o înălțime liberă de 6.6 m este atașat la o clădire cu mai multe etaje de 166 mp, care are vedere la parterul de 208 mp cu o singură pantă și parapet.

Întreaga clădire a fost proiectată cu o combinație îndrăzneață, dar armonioasă de volume cu utilizarea consolelor, dar și cu o caracteristică specială (culoarea roșie în contrast cu griul argintiu).

Parterul oferă o vedere panoramică magnifică a împrejurimilor de tip “garrigue”, specifice pentru sudul Franței mulțumită ferestrei de 7 m.

Constructor: BECI Ingenierie

Client: BECI Ingenierie

 

Înapoi